Relaxační pobyt

Náš nejoblíbenější pobyt s neomezeným vstupem do našich saun vč. odpočinku u solné stěny, navíc s masáží, vířivkou a třeba i s inhalací Vincentky, vše samozřejmě s bohatou bufetovou polopenzí. Pro perfektní relax doporučujeme zvolit Superior pokoj.

od 4590 Kč / pobyt / os. / 3 dny PODROBNOSTI

Pobyt pro seniory se 7 procedurami

Službami nabitý bohatý pobyt pro seniory od 5 dnů za zvýhodněnou cenu, který obsahuje procedury na každý den, včetně neomezeného vstupu do wellness a lázeňských wellness služeb.

od 8790 Kč / os. / 6 dnů PODROBNOSTI

Odpočinek ve všední den

Odpočinkový pobyt přes týden, který obsahuje ty nejdůležitější wellness služby a na ty ostatní máte 10% slevu, samozřejmostí je volný vstup do wellness zóny a bohatá bufetová polopenze. Co víc by si člověk přál...

od 7790 Kč / os. / 5 dnů PODROBNOSTI

Dovolená s dětmi

Rodinná dovolená je vždy fajn, když je cena zvýhodněná pro děti a ty se mohou zároveň zabavit stolním fotbalem, ping-pongem, nebo mohou blbnout na hřišti. Pro volnočasovou dovolenou s dětmi je tento balíček nejvýhodnější, navíc nově s neomezeným vstupem do wellness pro všechny.

od 10990 Kč / os. / 7 dnů PODROBNOSTI

Romantický pobyt pro dva

Balíček s kterým máme největší práci. Speciálně naaranžujeme pokoj, navíc připravíme láhev sektu a mísu s ovocem. Toto je jediný balíček s privátní vířivkou, do které Vám doneseme malou láhev sektu a každého z vás bude čekat masáž. Úplnou samozřejmostí je volný vstup do wellness a bufetová polopenze. Ostatní wellness procedury můžete čerpat s 10% slevou. V tomto případě doporučujeme navíc zvolit Superior pokoj.

od 9790 Kč / 2 os. / 3 dny PODROBNOSTI

All inclusive pro 2 osoby

Balíček pro ty, kteří si chtějí dát nohy nahoru a nechat vše na nás. Postaráme se o jídlo, pití i zábavu a večer o pivo, či víno podle chuti. Přes týden na vás čeká ozdravný program organizovaný hotelem, v pátek hudba a po celou dobu neomezený vstup do wellness, tedy našich saun vč. odpočívárny se solnou stěnou a do bazénu.

od 9590 Kč / pobyt / pro 2 os. / 3 dny PODROBNOSTI

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Obchodní A STORNO podmínky Dárkové poukazy